Setanggi Cinta Abadi

10 10 2009

ALHAMDULILLAH, dengan izin Allah SWT, selamatlah kami diijabkabulkan tanggal 10 Oktober 2009. Saya mewakili kaum keluarga mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua yang hadir dan bertungkus lumus menjayakan majlis kami. Moga Allah mengganjarkan sebaik-baik kebaikan kepada kalian. Doakan kebahagiaan kami di dunia akhirat.

Advertisement

Tindakan

Informasi

21 responses

19 10 2009
amiruddin

salam.. ustazah.. slamat pengantin baru… moge pnjg umur n murah rezeki.. sedeh x dapat g sane… doakan akmi sume kat cni… nnt dapat baby gtau kteorg sume…. haha.. keep in touch… kem salam suami…. hensem gile…. patutlah ustazah sangkut kat die…

19 10 2009
hayati

salam ustzh
selamat pengantin baru!

19 10 2009
muAalim al azizy

haaaaaaaaaaaa
ustazah sekarang dah bertapak dengan nama istri .
so ..
kalau dah dinamakan isteri mestilah memenuhi apa yang dh dituntut syara’..
jadilah penyejuk mata yang mana senang hati sumi memendang,pahala lebih tau.SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT…

19 10 2009
fadzlin sakina

ustazah!!!!!
samat pengantin baru!!smoga berbahagia sokmo..da ade anak uh..jgn lupe kasitau!!comel laa ustazah…

19 10 2009
mira tasbih

salam..ustzh!!!
engt sy x???
hehek…
slmt pngntin lme…cam lmbt cket an..
smoge bbhgie hgge ke akher hyt…
moge sume nh lbey mmbwe erti dl idop ustzh mnuju jalanNya…
doakn ktowg k…
thanx 4 d memories!!!

20 10 2009
ehab,mori,syukri,indra,farahi,naza

salam..slamat pgntin baru!!..dr kami d alex..
smoga bbhgia hgga ke akhir hayat..

21 10 2009
kak ainun TAHAP

slm alaik..ainaa,mabruk!slmat melangkah ke alam baru.jlnkan amanah sbg isteri dgn baik..smga kalian sntiasa dlm kerahmatan,amin..salam dr k.ainun&a.asshik ^_^

21 10 2009
Nana KeR?

salam..
tahniah buat aina dan suami daripada kNana dan suami (adik abg Irfan)

21 10 2009
adilahamzah

Salam..
tahniah kak..selamat pengantin baru.. 🙂

21 10 2009
hawa

salam ustzh..
slmt pgntin bru ustzh!!
hehe.sory lmbt ckit..
doakn kjayaan kami kt alex ni..

22 10 2009
Ayong

weh ena!! nape awok nampak tembam dlm gmbar nih?? wakakakakaaa… (tapi rasenyer awok kekurangan berat badan)
TAhniahhhh, dh jadik bini orang. lepas nih boleh men-sepupu-kan Aufa yerk!

22 10 2009
wawanajwa

ainaa, tahniah!! wah, dah kawen la.

22 10 2009
asyraf ahmad

alhamdulillah..separuh agama anti dah lengkap….tahniah!

24 10 2009
effa~

salam ainaa…
selamat pengantin baru…
maaf sgt xdpt hadir..batal saat2 akhir..sedey =(
ape2pun gud lak 4 ur new life..
jadi isteri solehah k.

26 10 2009
CT Tahap

salam..

baru dpt tau aina dah kawin..
Alhamdulillah tahniah!
mg hidup dilimpahi sakinah, mawaddah wa rahmah..

28 10 2009
adaibrahim

aina..congrate..CIK ada tak habis study lagi, ainaa dah jadi seorang isteri..=)

31 10 2009
Izzati

Salam.. tahniah cik ainaa.. maaf lambat.. semoga berkekalan hingga ke syurga.
..dari saya dan sahabat di Irbid Jordan..

12 11 2009
kink

assalamu’alaykum..
barakallah 😀

13 11 2009
ainul arina

salam akak.,.,

adeh, nampak sangat tak peka hal kawan2.. huhu
selamat pengantin baru~ moga kekal bahagia hingga ke syurga!

p/s: jaga diri baik2… jangan kerja kuat2 sangat dah lepas ni. ^_^

25 01 2010
Radieah Mohd Nor

Assalamu’alaikum w.b.t

Tengah cari maklumat tentang ‘fitnah dalam kesibukan’ tak sangka termasuk ke dalam blog enti.

Kak Radieah doakan enti sihat selalu. Semoga dipermudahkan Allah dalam segala urusan. Tak lupa juga, Selamat Pengantin Baru. Semoga dirahmati Allah selalu.

Wassalam.

28 01 2010
ainaamardhiah

Wa’alaikum salam warahmatulllah w.b.t

Syukran Kak Radieah, lama tak dengar khabar akak, apapun, moga akak juga diberkati Allah selalu.
Doakan ibu dan baby juga… moga selamat semuanya…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: